Jaguar De Reefhorst
 

Weer welkom in onze showroom

 

De deuren van onze showroom zijn weer geopend. Het is weer mogelijk om een Jaguar of Land Rover in het echt te bekijken, horen, voelen en ervaren! Dit alleen uitsluitend op afspraak. Het maken van een afspraak kan gemakkelijk door contact met ons op te nemen via 0513 413020 of een mail te sturen naar info@reefhorst.nl. Heeft u een afspraak gemaakt? Dan sturen wij u een tijdslot waardoor u op een speciaal tijdstip welkom bent om uw nieuwe Jaguar of Land Rover te bekijken. Uiteraard zijn onze verkopers aanwezig voor meer informatie. Zij helpen u op afstand graag verder.

Een proefrit of bezichtiging bij u thuis is nog steeds mogelijk als u hier de voorkeur aan geeft. Tijdens de afspraak in de showroom is het dragen van een mondkapje verplicht en houden wij 1,5 meter afstand. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en plan uw afspraak in op een later moment.

Werkplaats

Ook onze werkplaats is nog steeds geopend. Het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie is dus altijd mogelijk. Wist u dat het heel makkelijk is online een werkplaatsafspraak in te plannen? Dit kan via: https://dereefhorst-jaguar.nl/contact/maintenance of door te bellen naar TEL 0513 413020.

Geen enkele update missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze social mediakanalen.

Instagram: @Reefhorst

Facebook: https://www.facebook.com/Reefhorst

Met vriendelijke groet,

De Reefhorst