Jaguar De Reefhorst
 

JAGUAR APPROVED, JONG GEBRUIKTE JAGUARS MET DE ZEKERHEID VAN NIEUW

Met de keuze voor een gebruikte Jaguar uit het Approved-programma kiest u voor rijden met ongekende zekerheden. Zo biedt elke Approved Jaguar 2 jaar garantie en 2 jaar Jaguar Assistance pechhulp.

 

Iedere Jaguar voelt even vitaal als op de dag waarop hij werd gebouwd – ongeacht of het nu een nieuwe of een Approved-model betreft. U kunt er dus op vertrouwen dat uw Approved Jaguar even authentiek, fris en krachtig is als toen hij werd geboren. Om te garanderen dat wij u een auto verkopen die in onberispelijke staat verkeert, is er de Approved-belofte aan u als onze klant. Die geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een auto die een opwindende rijbeleving biedt.

 

Het certificaat Jaguar Approved wordt uitsluitend toegekend aan jonge Jaguar occasions, nooit ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller en die voldoen aan Jaguar’s zeer strenge kwaliteitseisen.

 

ONZE APPROVED-BELOFTE

Onze Approved-belofte, waarover u hieronder alles kunt ontdekken, biedt onder meer 2 jaar garantie en 2 jaar Jaguar Assistance.

 

Onze Approved-belofte in het kort:

- 2 jaar garantie

- 2 jaar Jaguar Assistance

- Geïnspecteerd op 165 punten

- Reparaties en herstel door Jaguar getrainde technici

- Originele Jaguar onderdelen

- Gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst

- Uitvoerige proefrit door Jaguar getrainde technici

 

Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam.

 

Voor ons aanbod Approved modellen klik op AANBOD NIEUW/ GEBRUIKT boven aan de pagina.