Jaguar De Reefhorst
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer

Reparatie en onderhoud

Ook al houdt u uw Jaguar in topconditie, soms is een reparatie onvermijdelijk. Bijvoorbeeld uit voorzorg of bij onverhoopte problemen. Dan is het noodzakelijk om de reparatie zo snel en goed mogelijk uit te voeren. En precies die service krijg je bij de Reefhorst. Hier kunt u rekenen op specifieke kennis en vakmanschap dat u alleen bij een Jaguar dealer vindt.

Lees meer

Haal- en brengservice

Verliest u niet graag tijd aan het naar onze werkplaats brengen van uw auto en het later weer ophalen? Geen probleem. Wij nemen u deze taak graag uit handen.

Lees meer

Herstel schade

Heeft u schade aan uw Jaguar? Dan ziet u deze schade natuurlijk weer zo snel mogelijk verdwijnen. Dat snappen wij. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren. Laat uw Jaguar onder handen nemen door onze Jaguar specialisten. Na een bezoek aan onze werkplaats is de auto weer zo goed als nieuw.  Onder schadeherstel kunt u bij De Reefhorst kiezen uit drie verschillende diensten: ruitschade, schadeherstel, spot repair.

Lees meer

Reconditioning

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Bij de aflevering van een Jaguar zorgen wordt een Jaguar altijd in een goede en nette conditie afgeleverd. Om de waarde van uw Jaguar zo hoog mogelijk te houden is het belangrijk om de auto netjes te onderhouden. 

Lees meer

Bandenhotel

Wij adviseren onze klanten om 's winters op winterbanden te rijden. Het rijden op winterbanden komt ten goede aan de veiligheid van u en uw passagiers. Het verschil in rijeigenschappen zult u onder winterse omstandigheden beslist merken.

Lees meer

Vervangend vervoer

Bij het onderhouden van een auto ontkomt u er niet aan dat u soms uw Jaguar even moet missen. Maar het komt eigenlijk nooit uit. Voor goed onderhoud aan uw Jaguar nemen wij graag voldoende tijd. Wij ondertussen een vervangend vervoer voor u. 

Lees meer

Handleidingen

De uitgebreide uitrusting van een moderne Jaguar beschikt over veel systemen en functies. Het zou zonde zijn als u nog niet gebruikmaakt van alle functies die een Jaguar u te bieden heeft. Haal het meest uit uw Jaguar door de handleidingen goed te bestuderen. 

Lees meer