Jaguar De Reefhorst
 

Komen er muffe luchtjes uit uw ventilatieroosters? Laat uw airco preventief controleren bij de Reefhorst.

maak een afspraak

aircoservice

 Een airconditioning, we kunnen niet meer zonder. De airconditioning zorgt in de zomer voor een comfortabele en koele rit. En in de winter zijn uw ramen snel vrij van condens dankzij de warme en droge lucht die het systeem door het interieur circuleert. Daarom is het extra vervelend als uw airconditioning het niet doet. Wij zorgen er graag voor dat uw airconditioning in uw Jaguar altijd perfect werkt. 

airco onderhoud

 

Om een optimale werking te garanderen is een jaarlijkse controle van uw airconditioningsysteem belangrijk. Het systeem is gevuld met een koelmiddel waarvan per jaar zo’n 8% vrijkomt. Zit er te weinig koelmiddel in? Dan presteert uw airco niet maximaal. Het kan er zelfs toe leiden dat de airconditioning uiteindelijk kapotgaat. En dat is zonde! Bij een regelmatige check voorkomt u dit soort problemen.

Bij een onderhoudsbeurt aan de airconditioning wordt het systeem gecheckt op lekkages, worden alle onderdelen gecontroleerd op goede werking en brengen we het koelmiddel weer op peil. Zo geniet u van een optimaal comfort in uw Jaguar. 

reiniging

 

Naast onderhoud adviseren wij om minimaal een keer per jaar het systeem te laten reinigen. Als er bij het aanzetten van de airco een muffig geurtje vrijkomt, is een airco reiniging de oplossing. Als u niets ruikt betekent dat niet dat er geen vuil in het systeem zit. Daarom adviseren wij om preventief voor een airco reiniging te kiezen.

Met speciale reiniging worden alle luchtkanalen gereinigd van onder andere micro-organismen. Hiermee verdwijnen nare luchtjes die uit uw luchtroosters komen. Na een reiniging werkt uw airconditioning weer op volle kracht en ruikt het weer als nieuw.

Werkt de airconditioning in uw Jaguar niet meer zoals het hoort? Neem contact op met onze monteurs voor een afspraak.

maak een afspraak