Jaguar De Reefhorst
 

banden

Uw banden zijn de schoenen voor uw Jaguar. U loopt toch ook het liefst op goede schoenen? Uw Jaguar rijdt ook beter op de juiste banden. De juiste banden zorgen voor betere prestaties en een hoger rijcomfort. Wat de juiste band is? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld: uw rijgedrag, de ondergrond waarop u rijdt en het seizoen. 

laat u adviseren

 

Het kiezen van de juiste banden voor uw Jaguar is geen gemakkelijke keuze. De Reefhorst helpt u daar graag bij. Met onze kennis en jarenlange ervaring met Jaguar in combinatie met diverse typen banden zorgen wij voor het beste schoeisel voor uw auto.

Bent u van plan voor het eerst banden aan te schaffen voor uw Jaguar? Vraag dan naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

winterbanden

 

Sneeuw, ijs en ijzel maken het autorijden in de winter een stuk gevaarlijker. Tenzij uw Jaguar uitgerust is met winterbanden. Winterbanden zorgen voor veiligheid tijdens winterse weersomstandigheden, want deze banden hebben meer grip op gladde wegen. Zodra de temperatuur onder de 7º C daalt adviseren wij winterbanden. Ook op droog wegdek.

Bij de Reefhorst kunnen wij in de zomer en winter uw banden verwisselen. Wij vervangen de winterbanden door zomerbanden op een geschikt moment voor u. In de tussentijd bergen wij uw andere bandenset in ons bandenhotel op. 

bandenhotel

Gebruik het Jaguar bandenhotel. Een veilige opslag voor uw zomer- en winterbanden. Ondertussen zorgen wij ervoor dat ze onder ideale condities in ons hotel verblijven.

meer informatie