Jaguar De Reefhorst
 

bandenhotel

BANDENHOTEL

Gebruik het Jaguar bandenhotel. Een veilige opslag voor uw zomer- en winterbanden. Ondertussen zorgen wij ervoor dat ze onder ideale condities in ons hotel verblijven.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Het gebruik van winterbanden is ons vaste advies aan klanten. Dit zorgt voor meer veiligheid voor uzelf en uw passagiers. Daarnaast zorgt het ook voor een betere grip op de weg en komt u niet voor verassingen te staan. Wanneer u onder winterse omstandigheden zonder winterbanden rijdt zult u het verschil in rijeigenschappen beslist merken. Het nadeel is dat u altijd een set losse banden of velgen met banden moet opslaan. Wat als u daar geen ruimte voor heeft? Ons Jaguar bandenhotel biedt de oplossing. 

 

WAAROM EEN BANDENHOTEL

 

Laat uw banden overnachten in ons Jaguar bandenhotel en geniet van vele voordelen. Het vervoer en opbergen van grote en zware Jaguar wielen is niet makkelijk. Daarnaast is het een uitdaging om dit schoon te doen en nemen ze veel plek in. Niet iedereen heeft immers een opslag voor deze banden. Wij nemen u deze taak graag uit handen. Bespaar tijd en moeite door niet meer met banden te slepen. Zo liggen er thuis ook geen banden in de weg.

VEILIGE OPSLAG ONDER IDEALE CONDITIES

 

Het bandenhotel is een veilige ruimte met ideale condities om uw velgenset op te slaan. De banden staan hier op de juiste temperatuur, ideale positie en veilig opgeborgen. Is het weer tijd om de banden te wisselen (vaak in september en maart)? Dan zorgen wij ervoor dat uw banden klaarstaan om onder de auto te worden gemonteerd. Maak tijdig een afspraak op een tijd wanneer u het beste uitkomt.

 

MAAK EEN AFSPRAAK