Jaguar De Reefhorst
 

 

Een ritje naar de garage zonder tijd te verliezen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice. Zo hoeft u uw afspraken niet te verzetten.

 

maak een afspraak

haal- en brengservice

 Is het tijd voor een periodieke beurt of moet uw Jaguar onverhoopt naar de garage? Dan kan het een uitdaging zijn om een geschikt tijdstip in uw agenda te vinden. Werkt u een dag thuis, bent u druk bezet op kantoor of komt het niet uit om zelf langs te komen? Verlies niet geen tijd met het brengen en later weer ophalen van uw auto. Geniet daarom van onze haal- en breng service. Eenvoudig en makkelijk, zo hoeft u niet meer speciaal de deur uit voor een reparatie. 

 

Haal- en brengservice voor uw jaguar

 

Met deze service kiest u ervoor om de auto op te laten halen en weg te laten brengen. We komen uw jaguar op een afgesproken tijdstip en plaats ophalen. Na onderhoud leveren we de auto weer bij u af. Bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk. Laat ons tijdig weten dat u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice. Deze service is geldig voor locaties in de buurt. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Brengt u uw auto zelf voor onderhoud, maar heeft u geen vervoer om thuis of op uw werk te komen? Dan brengen wij u graag naar een gewenste locatie in de buurt. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.  

 

MAAK EEN AFSPRAAK

VERVANGEND VERVOER

Heb je die dag zelf vervoer nodig? Dan kunt u bij Jaguar ook kiezen voor vervangend vervoer. Bij het ophalen van uw auto laten we een vervangende auto naar keuze bij u achter. Ondertussen zorgen wij ervoor dat alles aan uw Jaguar weer in orde is. Meer weten over vervangend vervoer? 

 

Vervangend vervoER