Jaguar De Reefhorst
 

Ook voor schade kunt u bij de Reefhorst met uw Jaguar terecht. Onze monteurs herstellen de schade zodat uw auto er weer zo goed als nieuw uitziet. 

IK heb schade aan mijn jaguar

Herstel schade

Heeft u schade aan uw Jaguar? Dan ziet u deze schade natuurlijk weer zo snel mogelijk verdwijnen. Dat snappen wij. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren. Laat uw Jaguar onder handen nemen door onze Jaguar specialisten. Na een bezoek aan onze werkplaats is de auto weer zo goed als nieuw.  Onder schadeherstel kunt u bij De Reefhorst kiezen uit drie verschillende diensten: ruitschade, schadeherstel, spot repair.

 

Ruitschade

Heeft u schade aan uw ruit van uw Jaguar? Dat is vervelend. Gelukkig kunnen wij hier iets aan doen en hoeft u niet naar een universeel autoruitschadebedrijf. Onze gespecialiseerde Jaguar monteurs zijn beter dan wie dan ook in staat om de ruit van uw Jaguar te herstellen of te vervangen. Zij zijn immers bekend met Jaguar auto’s. 

Meer informatie

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw Jaguar? Dan ziet u deze schade natuurlijk weer zo snel mogelijk verdwijnen. Dat snappen wij. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren. Laat uw Jaguar onder handen nemen door onze Jaguar specialisten. Na een bezoek aan onze werkplaats is de auto weer zo goed als nieuw. 

Meer informatie

Spot repair

Kleine beschadigingen aan uw auto is helaas snel gemaakt. Met spot repair kunnen deze kleine beschadigingen eenvoudig worden hersteld. Het is een onzichtbare en snelle oplossing. De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet.

Maak een afspraak