Jaguar De Reefhorst
 

Houd uw Jaguar in topconditie. Maak vandaag nog een afspraak voor een grote- of kleine onderhoudsbeurt bij de Reefhorst.

maak een afspraak

onderhoudsbeurt

 

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat werkelijk niets te wensen overlaat. Om ervoor te zorgen dat uw Jaguar optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud belangrijk. Bij Jaguar de Reefhorst denken we ook aan u. Want goed onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties en pech onderweg.

 


Uw jaguar in topconditie

 

Het kan zijn dat u uw Jaguar in de toekomst wilt verkopen of wilt inruilen voor een nieuwer model. Door een Jaguar goed te onderhouden heeft dit invloed op de waardebepaling van de auto. Een Jaguar in topconditie heeft namelijk een hogere restwaarde. En zeg nou zelf. Wanneer u als koper een onderhoudsboekje helemaal volgens de regels door een officieel Jaguar Centrum ingevuld ziet, geeft dat een gerust gevoel. 

Bij Jaguar de Reefhorst kunt u terecht voor een grote- en kleine onderhoudsbeurt. Wilt u geen volledige onderhoudsbeurt, maar wel een controle op een paar specifieke onderdelen? Of het gaat om het vervangen van een draagarm of controle op uw remmen. Voor al het onderhoud aan uw Jaguar kunt u bij ons terecht.


onderhoud door jaguar monteurs

 

Uw Jaguar is bij onze monteurs in goede handen. Ons werkplaatspersoneel bestaat uit autotechnici met jaren ervaring die allemaal specifieke trainingen hebben doorlopen bij Jaguar zelf. Omdat ze bij de Reefhorst vaak met een Jaguar in aanmerking komen zijn ze op de hoogte van alle ‘ins and outs’. Er is eigenlijk geen betere plek om uw auto achter te laten.

Jaguars worden steeds meer elektronisch gestuurd. Voor het vaststellen van de juiste diagnose bij problemen is geavanceerde apparatuur noodzakelijk. Bij de Reefhorst beschikken we over speciale diagnoseapparatuur van Jaguar en uniek Jaguar gereedschap. Zo krijgt uw Jaguar het beste onderhoud.

vraag een werkplaatsafspraak aan