Jaguar De Reefhorst
 

Uw Jaguar heeft aandacht nodig. Geen tijd om uw Jaguar zelf te onderhouden? Wij nemen dat werk graag voor u uit handen. 

reinig mijn jaguar

reconditioning

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Bij de aflevering van een Jaguar wordt een Jaguar altijd in een goede en nette conditie afgeleverd. Om de waarde van uw Jaguar zo hoog mogelijk te houden is het belangrijk om de auto netjes te onderhouden. Een auto die goed wordt onderhouden heeft een grotere waarde dan een auto die nooit wordt gewassen, uitgezogen en gepoetst. Uw Jaguar heeft aandacht nodig. Geen tijd om uw Jaguar zelf te onderhouden? Wij nemen dat werk graag voor u uit handen. 

 

Uw Jaguar is bij ons in goede handen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Onze monteurs nemen niet alleen de buitenkant mee, maar besteden ook aandacht aan de binnenkant van de auto. De auto wordt eerst volledig gestofzuigd met een industriële stofzuiger. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Tijdens de reconditioning worden ook de velgen en kunststofdelen van de auto schoongemaakt. Ten slotte worden de ruiten en banden niet vergeten. Bevat het interieur ook leder? Dan voeren wij ook een lederbehandeling uit zodat uw leer weer in perfecte staat is. 

Het resultaat? Uw Jaguar ziet er weer zo goed als nieuw uit. Het voordeel voor u is dat dit ten goede komt aan de restwaarde van uw Jaguar. Belangrijk voor als u de auto bij ons weer wilt inruilen of verkopen.

 

 

Geen tijd en zin om dit zelf uit te voeren? Kom eens langs bij de Reefhorst. 

maak een werkplaatsafspraak