Jaguar De Reefhorst
 

Ziet u een sterretje in uw voorruit? Wacht niet te lang en laat uw ruit repareren of vervangen. Maak vandaag nog een afspraak om verdere beschadiging te voorkomen.

maak een afspraak

ruitschade

Heeft u schade aan uw ruit van uw Jaguar? Dat is vervelend. Gelukkig kunnen wij hier iets aan doen en hoeft u niet naar een universeel autoruitschadebedrijf. Onze gespecialiseerde Jaguar monteurs zijn beter dan wie dan ook in staat om de ruit van uw Jaguar te herstellen of te vervangen. Zij zijn immers bekend met Jaguar auto’s. De monteurs volgen speciale procedures en gebruiken alleen originele materialen om uw ruit weer in orde te maken. Bij het zetten van een nieuwe ruit is het belangrijk dat het zijn sterkte behoudt. De ruiten van een Jaguar zijn belangrijk voor de sterkte van de carrosserieconstructie. Een nieuwe ruit moet daarom op precies dezelfde manier zoals in de fabriek gemonteerd worden. Kies daarom voor een reparatie of ruitvervanging bij Jaguar dealer de Reefhorst. 

snelle reparaties

Bij een kleine ruitbeschadiging kunnen wij uw ruit eenvoudig repareren. Onze monteurs behandelen de beschadiging met speciale hars dat nagenoeg onzichtbaar is. Ziet u ruitbeschadiging? Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons. Een kleine beschadiging kan uitgroeien tot een veel grotere scheur met hogere reparatiekosten. Daarnaast regelen wij de financiële afwikkeling rechtstreeks met uw verzekeraar. Dat is het gemak waarvan uw geniet bij Jaguar.

ruit vervangen

In sommige gevallen kan de ruit van een auto niet meer gerepareerd worden. In dat geval monteren bij volgens fabrieksvoorschrift een nieuwe ruit in uw auto. Wij hebben de expertise en juiste vaardigheden in huis om dit perfect te kunnen uitvoeren. Een van de voordelen voor u is dat onze monteurs repareren met originele Jaguar spullen en geheel volgens de richtlijnen van de fabriek. Alleen op die manier wordt de kwaliteit gewaarborgd. Heeft uw ruit een speciale tint? Dan zorgen we ervoor dat dezelfde tint er weer in wordt geplaatst.

laat uw jaguar repareren