Jaguar De Reefhorst
 

Heeft u schade aan uw Jaguar? Dan ziet u deze schade natuurlijk weer zo snel mogelijk verdwijnen. Maak een afspraak.

maak een werkplaatsafspraak

schadeherstel

Heeft u schade aan uw Jaguar? Dan ziet u deze schade natuurlijk weer zo snel mogelijk verdwijnen. Dat snappen wij. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren. Laat uw Jaguar onder handen nemen door onze Jaguar specialisten. Na een bezoek aan onze werkplaats is de auto weer zo goed als nieuw.  

 

erkend schadeherstelbedrijf 

 

Als officieel Regionaal Jaguar Centrum kunnen wij u ook terzijde staan bij de afwikkeling van uw autoschade. Zo regelen wij de taxatie en financiële afwikkeling. Bij veel verzekeringsmaatschappijen wordt u een schadeherstelbedrijf automatisch voor u gekozen. Maar u mag zelf beslissen door wie u de reparatie laat uitvoeren. Een Regionaal Jaguar Centrum heeft de expertise over Jaguar auto’s die je kan verwachten bij Jaguar.

 Schade aan een Jaguar moet op de juiste wijze worden hersteld. Alleen erkende schadeherstelbedrijven voldoen aan de strenge normen van Jaguar op het gebied van kwaliteit en onderhoud.

 Bij ons als erkend schadeherstelbedrijf heeft u de garantie op een even fraai en veilige auto als voor het ongeval. 

 

laat u ontzorgen

 

Doordat u niet elke dag schade heeft met uw auto is het logisch dat u niet volledig op de hoogte bent van alle procedures die daarbij komen kijken. Dit nemen wij u graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Kiest u voor de Reefhorst als schadeherstelbedrijf dan geniet u van de volgende voordelen:

  • De volledige afwikkeling van schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij regelen wij.
  • De garantie dat de restwaarde van uw auto blijft behouden na reparatie.
  • Tijdens de reparatie heeft u beschikking over vervangend vervoer en haal en breng service.
  • De reparatie wordt uitgevoerd door speciaal getrainde medewerkers volgens de regels van Jaguar.
  • U behoudt uw garantievoorwaarden

 

maak een afspraak in de werkplaats