Jaguar De Reefhorst
 

fabrieksmodificaties

Wanneer uw nieuwe Jaguar wordt afgeleverd kunt u ervan uitgaan dat de Jaguar voorzien is van de laatste technische snufjes. Alle auto’s worden up-to-date afgeleverd. Echter, Jaguar werkt dagelijks aan het innoveren en verbeteren van auto’s. Sommige ontwikkelingen willen wij graag met terugwerkende kracht doorvoeren. Waarom? Omdat wij vinden dat elke Jaguar rijder moet kunnen genieten van de nieuwste technische ontwikkelingen. Bovendien komt dit het rijgedrag en rijcomfort ten goede. 


update uw jaguar

Omdat het uw er altijd op vooruit gaat, zijn wij groot voorstander van een technische update. Voor technische updates of fabrieksmodificaties roepen wij uw auto terug naar onze vestiging. Na goedkeuring verzorgen wij de upgrade zodat uw auto over nieuwe verbeteringen of de laatste technische snufjes beschikt. Is uw Jaguar bij ons in onderhoud? Dan zorgen wij er automatisch voor dat de upgrade wordt uitgevoerd tijdens onderhoudswerkzaamheden. Zo hoeft u niet twee keer met uw auto langs te komen.


verbeter rijgedrag en rijcomfort

Alle Jaguars hebben een garantie van 3 jaar volledige fabrieksgarantie en 6 jaar carrosseriegarantie. Ook na afloop van de garantie kan uw auto in aanmerking komen voor fabrieksmodificaties. Dit is per update verschillend. Voor bijna alle fabrieksmodificaties geldt dat deze geheel kosteloos worden uitgevoerd. Dat geldt ook voor de auto’s ouder dan drie jaar.

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK