Jaguar De Reefhorst
 

vervangend vervoer

 

Tijd voor een bezoek aan onze werkplaats maar kunt u uw Jaguar eigenlijk niet missen? Wij regelen het vervangend vervoer voor u. 

 

JAGUAR VERVANGEND VERVOER

 

Bij het onderhouden van een auto ontkomt u er niet aan dat u soms uw Jaguar even moet missen. Maar het komt eigenlijk nooit uit. Voor goed onderhoud aan uw Jaguar nemen wij graag voldoende tijd. Ook kunnen we reparaties soms niet onmiddellijk uitvoeren. Maar dat betekent niet dat u zonder auto hoeft te zitten. Terwijl wij uw Jaguar weer helemaal in orde maken heeft u beschikking over vervangend vervoer. 

Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging en maak gebruik van ons vervangend vervoer service. 

NOG MEER SERVICE

 

Kunt u niet zonder auto en tegelijkertijd geen tijd vinden om uw Jaguar naar onze garage te brengen? Maak dan ook gebruik van onze haal- en brengservice. Voor de reparatie halen we de auto op en laten we vervangend vervoer achter. Wanneer de auto klaar is brengen wij uw auto weer terug en nemen het geleende voertuig terug naar onze vestiging. Wilt u graag gebruik maken van deze service? Maak een afspraak in onze werkplaats. 

Laat ons een ruime tijd van tevoren weten wanneer uw auto onderhoud en u vervangend vervoer nodig hebt. Wij zorgen dan dat er een auto voor u klaar staat. 

Lees meer

 

MAAK EEN AFSPRAAK IN DE werkPLAATS