Jaguar De Reefhorst
 

over de reefhorst

De Reefhorst is uw Jaguar Land Rover dealer van het noorden. In Oudehaske vindt u de Jaguar en Land Rover modellen allemaal onder één dak. Twee Britse topmerken met ieder een rijke historie en eigen identiteit. Of u op zoek bent naar een spiksplinternieuwe auto of een occasion: de Reefhorst helpt u bij de keuze van een model dat perfect bij u past. 

Wij geloven dat het leven niet alleen draait om cijfers, maar om gevoelens. Het gevoel dat u bij een auto heeft, is het allerbelangrijkst. Een goede auto geeft niet alleen comfort en veiligheid, maar ook onvergetelijke herinneringen. Herinneringen die je sprakeloos maken. Dat is waar wij voor leven. Wij willen graag dat iedereen die onvergetelijke ervaringen kan ervaren met een Jaguar of Land Rover. 

 

De reefhorst

 

Sinds 1996 zijn wij officiële Land Rover dealer. In 2009 volgde het Jaguar dealerschap. Of je nu onze website of de showroom bezoekt het ontvangst is altijd verfrissend. Als er iets is wat de Reefhorst kenmerkt is dat we lekker gewoon zijn gebleven en onze klant goed kennen. Wij kennen onze klant écht. Onze betrokkenheid en persoonlijkheid merkt u gelijk. Bij de Reefhorst wordt u altijd met open armen ontvangen en geholpen door vertrouwde gezichten. Het team van de Reefhorst bestaat uit betrokken en deskundige vakmensen met een hart voor deze twee merken. Zij doen er alles aan om u van de juiste informatie te voorzien en helpen u met het kiezen van de perfecte auto.

Bij de Reefhorst zijn we continu in ontwikkeling. Wij houden er niet van om stil te staan. Zo hebben we ons aanbod recentelijk aangevuld met het Approved keurmerk en zijn we steeds op zoek om onze klanten nog beter te kunnen helpen. 

 

"Een goede auto geeft niet alleen comfort en veiligheid, maar ook onvergetelijke herinneringen.
Herinneringen die je sprakeloos maken. Dat is waar wij voor leven. "

wij verwelkomen u graag

De Reefhorst is gevestigd in een volledig vernieuwd pand in het mooie Oudehaske in Friesland. Wanneer je Oudehaske bezoekt, komt het prachtige landschap je tegemoet. Wij zijn trots dat we in zo’n mooie omgeving zijn gevestigd. Al sinds 1996 helpen we mensen met de aanschaf en onderhoud van hun Jaguar en Land Rover auto’s. En dat doen we met een passie voor deze Engelse merken.

Wilt u onze aantrekkelijke modellen eens van dichtbij bekijken? Dat kan. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Wij vertellen u alles over Jaguar Land Rover en geven u een advies op maat. Of het nu gaat om aankoop, leasing of financiering, u bent bij de Reefhorst aan het juiste adres. Alvast benieuwd naar ons aanbod? U kunt onze modellen ook online bekijken.  

 

Tot ziens in Oudehaske!