Jaguar De Reefhorst
 

Kom werken bij de Reefhorst!

Solliciteer nu

Vacature 1e autotechnicus

Werk je graag met moderne autotechniek en hebben elektrische auto’s geen geheimen voor jou? Dan is De Reefhorst op zoek naar jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een autotechnicus die onze werkplaats komt versterken.

Durf jij de uitdaging aan en wil jij meer weten over de functie? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als eerste autotechnicus werk je fulltime voor de prachtige merken: Jaguar & Land Rover. Je bent verantwoordelijk voor de reparaties en onderhoud van de auto’s van onze klanten. Je houdt auto’s in topconditie door diagnoses te stellen met behulp van diagnostisch apparatuur. Ook zul je veel werken met EV en Hybride techniek. Dit doe je samen met een hecht team van 6 technici binnen de werkplaats.

Wie ben jij?

Wij zijn natuurlijk op zoek naar iemand die een passie heeft voor het vak en de huidige autotechnieken kent, maar ook de volgende eigenschappen zijn wij graag terug:

- Je hebt een afgeronde opleiding tot autotechnicus (minimaal MBO niveau 3).

- Je bent fulltime beschikbaar

- Je bent leergierig en bent bereid om mee te blijven ontwikkelen in de techniek

- Je bent APK-keurmeester (pré)

- Je hebt voldoende werkervaring

Beschik jij over bovengenoemde kwaliteiten? Wacht dan niet langer en solliciteer direct 

Stuur een mail met jouw CV

Wat bieden we jou?

Naast het feit dat je natuurlijk mag werken met prachtige auto’s van Jaguar en Land Rover, krijg je een werkplek uitgerust met moderne apparatuur. Ook krijg je de kans om jezelf verder te blijven ontwikkelen. Andere belangrijke punten die zeker niet ontbreken bij ons:

- Sfeervolle werkomgeving waar 15 collega's het verschil maken.

- Salaris passend bij jouw ervaring.

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen volgens CAO Motorvoertuigenbedrijf).

- Werken bij een overzichtelijk dealerbedrijf die deel uitmaakt van een sterke dealerholding met een prachtig toekomst perspectief.

- Opleiding en training krijg je vanuit de Jaguar Land Rover organisatie aangeboden zodat jij op topniveau blijft.

- Werken bij een overzichtelijk dealerbedrijf deel uitmakend van een sterke dealerholding met prachtig toekomst perspectief.

 

Sluit je aan bij ons team!

Over de Reefhorst

De Reefhorst is sinds 1996 officieel Jaguar Land Rover dealer van Friesland, Overijssel en Drenthe. Als er iets de Reefhorst kenmerkt, is dat wij lekker gewoon zijn gebleven én onze klanten echt kennen. Betrokkenheid en persoonlijkheid vinden wij dus erg belangrijk. Natuurlijk naar onze klanten toe, maar ook als collega’s naar elkaar.

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij je in het profiel van eerste autotechnicus die wij zoeken? Reageer dan door te mailen naar remcoheemstra@reefhorst.nl of neem contact met ons op via 0513 – 41 30 20.. 

 

Sluit jij je aan bij ons team in Oudehaske? We zien je sollicitatie graag tegemoet? 

Stuur een mail met jouw CV