Jaguar De Reefhorst
 

Elektrische jaguar

 

 

De Reefhorst is dé Jaguar specialist in Leeuwarden. En deze titel dragen wij met trots. Het Britse merk staat bekend door zijn adembenemende design en hoge kwaliteit van de materialen. Bent u van plan een elektrische Jaguar aan te schaffen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in hartje Oudehaske. 

 

 

Bezoek onze showroom

 

Elektrische Jaguar en de voordelen 

Binnen de autowereld maken benzine- en dieselmotoren steeds meer plaats voor een accu en elektromotoren. Dit geldt ook voor Jaguar. Elektrisch rijden met Jaguar verandert niks aan de kwaliteit en de prestaties. Alles blijft zoals u van Jaguar gewend bent, maar dan een stuk beter voor het milieu. Onmiskenbare sportieve prestaties, alleen dan zonder emissies.

Voordelen van de elektrische Jaguar

Een elektrische Jaguar biedt verschillende voordelen. Zo is een voordeel van elektrisch rijden, dat u rijdt zonder emissies van uitlaatgassen zoals CO2. Er zijn veel steden met een elektrische zone. Hierdoor wordt elektrisch rijden steeds toegankelijker en aangenamer.

Naast milieubewuste voordelen kent elektrisch rijden ook fiscale voordelen. Zo betaalt u geen motorrijtuigenbelasting meer en bij aanschaf is de aankoop vrij van BPM-belasting. Door als zakelijke gebruiker te rijden met een elektrische jaguar profiteert u van 8% bijtelling. Een ander bijkomend voordeel zijn de onderhoudskosten en de elektriciteit kosten in vergelijking met benzine- of dieselmotor. Deze kosten zijn een stuk lager bij een elektrische Jaguar en daarom ook voordeliger.  

 

Bekijk het aanbod hier

Elektrische Jaguar bij De Reefhorst

Heeft u interesse om elektrisch te gaan rijden? De Jaguar I-PACE, E-PACE en F-PACE zijn ook te bestellen met een hybride aandrijflijn. Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u al de beschikbare Jaguar modellen te laten zien.

Nu al geïnteresseerd geraakt in een elektrische Jaguar? Ervaar het zelf tijdens een proefrit bij de Reefhorst. Plan hieronder een proefrit in. Heeft u andere vragen en wilt u graag een van onze specialisten spreken? Neem dan even telefonisch contact op via 0513 413020 of stuur een e-mail naar info@reefhorst.nl. Op zoek naar een tweedehands Jaguar? Naast alleen nieuwe modellen hebben we ook veel occasions modellen op voorraad.

Plan een proefrit in