Jaguar De Reefhorst
 

Gebruikte Jaguar Heerenveen

 

 

Bent u woonachtig in Heerenveen en bent u op zoek naar een tweedehandse of gebruikte Jaguar? Dan bent u bij de Reefhorst aan het juiste adres. De Reefhorst is dé officiële Jaguar dealer van Heerenveen. In onze mooie showroom vindt u zowel nieuwe als tweedehands of gebruikte Jaguars. Bezoek onze showroom in Oudehaske en laat u informeren door ons deskundige specialisten.

Bezoek onze showroom

 

Soorten gebruikte Jaguars Heerenveen

Gebruikte Jaguars in Heerenveen vindt u bij de Reefhorst. Wij hebben tweedehands Jaguars mét en zonder het Approved keurmerk. Wanneer een Jaguar het Approved keurmerk heeft ontvangen, betekent dit dat de auto aan 165 strenge eisen voldoet. Wat die eisen zijn? De auto mag niet meer dan 60 maanden oud zijn en mag maximaal 125.000 kilometer op de teller hebben staan. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw gebruikte Jaguar zo goed als nieuw is.

Daarnaast bieden wij ook gebruikte Jaguars zonder het Approved keurmerk aan. De Jaguars zonder het Approved keurmerk voldoen niet aan al de 165 strenge eisen. Echter vinden wij het bij de Reefhorst erg belangrijk dat u een echte Jaguar ervaring heeft, vol met comfort, kwaliteit en luxe. Hierdoor stellen we ook voor de gebruikte Jaguars in Heerenveen eisen op, zodat we de Jaguar ervaring kunnen waarborgen.

Bekijk ons aanbod hier

Modellen gebruikte Jaguar Heerenveen

 

De Reefhorst heeft verschillende gebruikte Jaguars op voorraad staan. Momenteel bestaat onze voorraad uit de volgende modellen:
-        Jaguar E-Pace

-        Jaguar F-Pace

-        Jaguar F-type

-        Jaguar I-pace

-        Jaguar XE

-        Jaguar XF

Heeft u al voorkeur voor een model? Plan dan direct een proefrit in en ervaar hoe het is om achter het stuur van uw favoriete Jaguar te stappen.

Plan een proefrit in