Jaguar De Reefhorst
 

jaguar dealer leeuwarden

 

Wij kunnen met trots zeggen dat de Reefhorst dé officiële Jaguar dealer van Leeuwarden is. Toewijding en vakmanschap zijn twee woorden die ons omschrijven. Leer het chique Britse merk kennen door het kenmerkende luxe design en de nieuwste modellen. Heeft u een passend model Jaguar gevonden? Dan is het ook mogelijk om een proefrit te maken, zodat u zeker weet dat de Jaguar perfect op uw wensen aansluit. Bezoek onze showroom in Oudehaske en ervaar het zelf!

 

Bezoek onze showroom

jaguar dealer leeuwarden modellen

 

Bij de Reefhorst zijn alle nieuwe modellen van het Britse merk Jaguar te bewonderen. Als officiële Jaguar dealer zijn wij trots op onze titel en de auto’s in onze recentelijk vernieuwde showroom! Door de verschillende modellen die Jaguar aanbiedt, zijn wij er zeker van dat u uw perfecte Jaguar kunt vinden.

U heeft de keuze tussen nieuwe, Approved en gebruikte modellen. Heeft u een groot gezin of de voorkeur voor een SUV? Dan is de F-PACE hét model voor u. De F-TYPE daarentegen is een stoere sportwagen die menig Jaguar fan het hart sneller laat kloppen. Liever een duurzamere auto? Kies dan voor de I-PACE: de eerste volledig elektrische SUV. 

Wist u dat ons aanbod occasions ook online te bekijken is? Klik op de onderstaande button voor de voorraad.

 

Bekijk ons aanbod online

de reefhorst: jaguar dealer leeuwarden

 

Wij zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid en deskundige en ervaren vakmensen de basis zijn van de kwaliteit die wij willen leveren. Al onze medewerkers hebben een passie voor Jaguar, en dat merkt u! 

Bent u nog in een oriënterende fase en staat u open voor verschillende modellen? Kom eens langs in onze showroom en maak kennis met Jaguar. Alle modellen zijn uniek, maar voldoen aan alle eisen waar Jaguar om bekend staat: een fraai en stijlvol design, precisietechniek en een tastbaar gevoel van opwinding.

Wilt u ook de kwaliteit en souplesse van een Jaguar in het echt ervaren? Dit beleeft u het beste om zelf eens achter het stuur te kruipen! Bij de Reefhorst maken wij dit mogelijk door proefritten beschikbaar te stellen. 

Via onze website is het makkelijk om een proefrit in te plannen. Wij zijn ook te bereiken via 0513 413020 of info@reefhorst.nl. Of u nou een occasion of een nieuw model op het oog heeft. Bij de Reefhorst helpen we u en vertellen we u alles over het desbetreffende model.

 

Plan een proefrit in