Jaguar De Reefhorst
 

jaguar elektrisch

 

Binnen de autowereld maken benzine- en dieselmotoren steeds meer plaats voor een accu- en elektromotoren. Er komen steeds meer modellen en er is steeds meer keus. Dit geldt ook voor Jaguar. Jaguar elektrisch veranderd niets aan de kwaliteit die u van Jaguar gewend bent. Sterker nog: het biedt nog meer mogelijkheden om betere, indrukwekkende prestaties te leveren. Alles wat u verwacht van Jaguar elektrisch. Onmiskenbaar sportieve prestaties, alleen dan zonder emissies. Lees hier meer informatie over Jaguar elektrisch rijden. 

 

Jaguar elektrisch en de voordelen

Een elektrische Jaguar biedt veel voordelen. Een Jaguar elektrische auto kan 470 km rijden zonder emissies van uitlaatgassen zoals CO2. Het gebruikersgemak en de toegankelijkheid is wordt steeds aangenamer. In veel steden zijn er speciale plekken waar je alleen gebruik van mag maken met een elektrische auto. 

Elektrisch rijden biedt ook fiscale voordelen. Er hoeft geen motorrijtuigenbelasting betaald te worden en bij aanschaf is de aankoop vrij van BPM-belasting. Voor zakelijk gebruik profiteert u van 8% bijtelling. Daarnaast heeft elektriciteit relatief lage prijzen in vergelijking met benzine of diesel en is daarom goedkoper. Ook zijn de onderhoudskosten bij een elektrische Jaguar lager. 

Plan een proefrit in

De Reefhorst: jaguar elektrisch

Elektrisch rijden? Naast de Jaguar I-PACE, is de E-PACE en F-PACE ook te bestellen met een elektrische aandrijflijn. Dit jaar volgen er nog meer PHEV-modellen. Benieuwd naar de krachtige prestaties van de Jaguar elektrisch rijden? Kom eens langs in onze showroom. Daar vindt u alle elektrische auto’s van Jaguar onder één dak.

Geïnteresseerd in elektrische Jaguar? Ervaar de voordelen van een Jaguar tijdens een proefrit bij de Reefhorst. We hebben naast nieuwe modellen ook veel occasions in onze voorraad. De Reefhorst is dé Jaguar dealer met de grootste voorraad elektrische modellen, inclusief scherpe prijzen.

Via onze website is het makkelijk om een proefrit in te plannen. Wij zijn ook te bereiken via 0513 413020 of info@reefhorst.nl. Of u nou een occasion of een nieuw model op het oog heeft. Bij de Reefhorst helpen we u en vertellen we u alles over het desbetreffende model.

Kom gerust eens langs in Oudehaske om het zelf te ervaren!

Bekijk onze voorraad