Jaguar De Reefhorst
 

jaguar elektrische auto

 

De elektrische revolutie is volop in beweging. De benzine- en dieselmotoren maken steeds meer plaats voor een accu en elektromotor. Veel automerken verbreden hun aanbod aan elektrische modellen. Zo ook Jaguar. De elektrische aandrijving verandert niets aan de kwaliteit van Jaguar. Sterker nog: het biedt nog meer mogelijkheden om betere, indrukwekkende prestaties te leveren. Alles wat u verwacht van een elektrische Jaguar. Onmiskenbaar sportieve prestaties, alleen dan zonder emissies.

 

voordelen van jaguar elektrische auto

 

Heeft u de voorkeur voor een elektrische auto? Dan heeft u de keuze tussen een volledig elektrische auto of plug-in hybrid (PHEV). Met plug-in hybrid schakelt u naadloos tussen de elektro- of benzinemotor. Jaguar biedt met PHEV het beste van twee werelden.

Beide elektrische opties hebben veel extra voordelen. Een Jaguar elektrische auto kan 470 km rijden zonder emissies van uitlaatgassen zoals CO2. Daarmee is bijvoorbeeld een Jaguar I-PACE PHEV of EV ecologischer dan concurrenten met diesel- of benzinemotor. Elektrisch rijden biedt ook fiscale voordelen. De aanschafprijs is vrij van BPM-belasting en het betalen van motorrijtuigenbelasting is niet nodig. Zakelijke rijders profiteren zelfs van een bijtelling van slechts 8%.

Ten slotte heeft een Jaguar elektrische auto de acceleratie van een sportauto. Van 0-100 km/h in 4,8 seconden!

 

Plan een proefrit in

de reefhorst: jaguar elektrische auto's

 

Naast de Jaguar I-PACE, is de E-PACE en F-PACE ook te bestellen met een elektrische aandrijflijn. Volgend jaar volgen er nog meer PHEV-modellen. Benieuwd naar de krachtige prestaties van de PHEV’s? Kom eens langs in onze showroom. Daar vindt u alle elektrische auto’s van Jaguar onder één dak.

Geïnteresseerd in een Jaguar elektrische auto? Ervaar de voordelen van een Jaguar I-PACE tijdens een proefrit bij de Reefhorst. We hebben naast nieuwe modellen ook veel occasions in onze voorraad. De Reefhorst is dé Jaguar dealer met de grootste I-PACE voorraad inclusief scherpe prijzen.

Via onze website is het makkelijk om een proefrit in te plannen. Wij zijn ook te bereiken via 0513 413020 of info@reefhorst.nl. Of u nou een occasion of een nieuw model op het oog heeft. Bij de Reefhorst helpen we u en vertellen we u alles over het desbetreffende model.

Kom gerust eens langs in Oudehaske om het zelf te ervaren!

Bekijk onze voorraad