Jaguar De Reefhorst
 

jaguar ev400

Bent u van plan om een Jaguar ev400 aan te schaffen? Dan bent u bij de Reefhorst aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Oudehaske. Jaguar staat bekend om het adembenemende design en de hoge kwaliteit van materialen.  Samen gaan wij op zoek naar de Jaguar die bij u past. Lees hier de kenmerken en voordelen van de Jaguar ev400.

Bezoek onze showroom

 

MEer weten over de jaguar ev400

De Jaguar ev400 is onderdeel van de Jaguar I-PACE. De Jaguar EV400 staat voor 0% uitstoot en toch 100% beleving. Een combinatie van efficiency en power die nog nooit eerder zo tot uiting kwamen als bij de Jaguar ev400. Het is het eerste elektrische model met een actieradius tot wel 480 kilometer. Dit is uniek voor een merk zoals Jaguar die al jaren bekend staat om haar verbrandingsmotoren.

Een elektrische motor waarbij in een tijd van 40 minuten de accu weer met 80% opgeladen is. En wie denkt dat een elektrische motor niet snel is, heeft het mis. De Jaguar ev400 accelereert van 0-100 km/h binnen 4,8 seconde.

Naast bovenstaande voordelen kent de Jaguar ev400 ook fiscale voordelen. In 2018 heeft de Jaguar ev400 zijn registratie gekregen waardoor er 4% bijtelling over de gehele cataloguswaarde wordt berekend.

   

Bekijk het aanbod hier

Jaguar ev400 bij de Reefhorst 

 

Heeft u interesse in een Jaguar Ev400 of bent u benieuwd naar een ander model? Wij heten u van harte welkom in onze showroom om u al de beschikbare Jaguar modellen te laten zien.

 

Ervaar het zelf tijdens een proefrit bij de Reefhorst. Plan hieronder een proefrit in. Heeft u andere vragen en wilt u graag een van onze specialisten spreken? Neem dan even telefonisch contact op via 0513 413020 of stuur een e-mail naar info@reefhorst.nl. Op zoek naar een tweedehands Jaguar? Naast alleen nieuwe modellen hebben we ook veel occasions modellen op voorraad.

 

 

Plan een proefrit