Jaguar De Reefhorst
 

Jaguar friesland

Het leven draait niet om cijfers, maar om gevoelens. Om momenten die je ziel voeden. De ervaringen die adembenemend zijn. De gebeurtenissen die je sprakeloos maken. Dat zijn de momenten waarvoor wij leven. Wat ons betreft ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren vakmensen. Toewijding en vakmanschap waarborgen onze optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten.

Dát is het fundament voor de goede naam die De Reefhorst heeft opgebouwd en wij bouwen daar graag aan verder als officiële Jaguar en Land Rover dealer in Friesland. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Oudehaske. 

 bezoek onze showroom

Verschillende modellen jaguar friesland

De Reefhorst is een officiële Jaguar dealer in de provincie Friesland. En deze titel dragen wij met trots. Jaguar is een uniek merk. Sinds 1935 zijn er verschillende modellen op de markt gebracht. Allemaal stuk voor stuk met passie gebouwd en beschikken allemaal over een typische Jaguar uitstraling. Wilt u meer informatie over de modellen? Klik dan op de button hieronder.  

In onze showroom in Friesland kunt u de nieuwste modellen van dichtbij bekijken en ervaren. Wist u dat u bij de aanschaf van een Jaguar standaard 3 jaar garantie krijgt inclusief Jaguar roadside assistance. 

Bekijk alle modellen

Beleef jaguar in Friesland

De beste manier om de kwaliteit en finesse van een Jaguar te ervaren, is door zelf achter het stuur te kruipen. Dan pas ervaart u wat een Jaguar met u doet en hoe het voelt om in een zo’n auto te rijden. Heeft u al een bepaald model in gedachten of vindt u het leuk om verrast te worden? Ontdek de wereld van dit merk in Friesland door vandaag nog een proefrit in te plannen.

Rijdt u al in een Jaguar of bent u een toekomstige rijder? In beide gevallen bent u van harte welkom. Via onze website is het eenvoudig om contact met ons op te nemen. Bel via 0513 413020 of stuur een mail naar info@reefhorst.nl. Raadpleeg van tevoren onze openingstijden via deze pagina. Dit kan per afdeling verschillen. Ook verwelkomen wij u graag in onze showroom in Oudehaske. Daar staan de mooiste Jaguars op u te wachten. 

Plan een proefrit in

Gaat uw hart ook sneller kloppen van een Jaguar en wilt u graag op de hoogte zijn van al het nieuws rondom dit merk? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief via onderstaande button. Tot ziens in Oudehaske! 

zorg dat u op de hoogte blijft