Jaguar De Reefhorst
 

Jaguar garage

 

Heeft u uw oog laten vallen op een Jaguar? Of bent u al in het bezit van een Jaguar en op zoek naar een Jaguar garage voor onderhoud of reparatie? Dan bent u bij de Reefhorst aan het goede adres. Bij de Reefhorst geven we niet alleen advies voor de aanschaf van een Jaguar, maar onderhouden we ze ook. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid door Jaguar, waardoor ze elk model van binnen en buiten kennen. Dat maakt ons de perfecte Jaguar garage.

 

jaguar garage de reefhorst

 

Wij weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat deze evenveel betekent voor ons. Wij ondersteunen u dan ook graag met een aanvullend dienstenprogramma. Dit zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

Heeft u schade aan uw Jaguar? Dan ziet u deze schade natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verdwijnen. Laat uw auto onder handen nemen door onze specialisten in onze Jaguar garage. Zelfs voor de kleinste schadegevallen kunt u bij ons terecht. Ook al bent u zuinig op uw Jaguar, een reparatie of regelmatig onderhoud is onvermijdelijk. Sterker nog, regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Bij de Reefhorst kunt u rekenen op vakmanschap en specifieke kennis over uw auto.

 

Maak kennis met onze diensten

ons aanbod

 

De Reefhorst is uw dealer voor nieuwe en gebruikte Jaguars. Jaguar heeft verschillende modellen ontworpen. Van een XJ tot I-PACE. In onze showroom kunt u al deze modellen van dichtbij bekijken. Wij zijn wekelijks geopend van 9:00u tot 18:00u. Bent u doordeweeks niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Ook op zaterdag is het mogelijk langs te komen en een proefrit te maken.

Wist u dat u bij de aanschaf van een Jaguar standaard 3 jaar garantie krijgt inclusief Jaguar Roadside Assistance? Kom bij ons langs, maak kennis met de modellen en de vele voordelen waar u van kan genieten bij de aanschaf van een Jaguar. Heeft u al een bepaald model in gedachten? U bent van harte welkom voor het maken van een vrijblijvende proefrit.

 

 

Proefrit inplannen