Jaguar De Reefhorst
 

jaguar kopen heerenveen

 

Bent u op zoek naar een spiksplinternieuw model of een tweedehands Jaguar? In beide gevallen bent u bij de Reefhorst aan het juiste adres. Van een sportieve F-type tot elektrische I-PACE: u vindt ze bij ons allemaal onder één dak. Als u de Britse auto’s liever in het echt wilt bewonderen, bent u van harte welkom in onze mooie showroom. U vindt onze adresgegevens op onze contactpagina. Kom een langs in Oudehaske en laat u verrassen.

 

Bezoek onze showroom

aanbod nieuwe jaguars

 

Bij de Reefhorst kunt u terecht om alle nieuwe modellen van Jaguar te bewonderen. Zo hebben wij de nieuwste sportieve modellen in onze showroom staan om te bekijken, maar staan ook de SUV’s klaar in onze mooie showroom in de omgeving van Heerenveen. De Reefhorst heeft meerdere modellen op voorraad staan, zodat u de mogelijkheid krijgt uw perfecte Jaguar te kopen.

De volgende Jaguar modellen zijn bij ons aanbod inbegrepen:

-        F-PACE

-        E-PACE

-        New Jaguar I-PACE

-        New F-TYPE Coupé

-        New F-TYPE Convertible

-        New XE

-        XF

-        XF Sportbrake

-        XJ

Op onze modellenpagina kunt u per model meer informatie bekijken. Bent u geïnteresseerd in een proefrit? Kom dan eens langs in onze showroom of plan van tevoren een proefrit online.

Plan een proefrit in

jaguar kopen: het verschil tussen nieuw en approved.

 

Van plan om een Jaguar te kopen? Dan heeft u verschillende opties. Uiteraard zijn alle nieuwe modellen spiksplinternieuw te koop zodat u de auto helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen.

Wel op zoek naar een Jaguar, maar past een tweedehands auto beter bij u? Dan bieden we bij Jaguar normale occasions en Approved occasions aan. Wanneer een Jaguar een Approved label heeft, betekent dit dat de auto maar maximaal 60 maanden oud mag zijn en er niet meer dan 125.000 km op de teller mag hebben staan. Ook is de auto op 165 punten getest waardoor de auto helemaal is goedgekeurd.

Dat wil niet zeggen dat occasions zonder Approved label niet goed genoeg zijn. We verkopen bij de Reefhorst alleen auto’s waarvan we zeker weten dat het een goede auto is. Alleen dan ervaart u het echte Jaguar gevoel. Voor onze tweedehands auto’s zonder Approved label hebben we ook eisen opgesteld die aan onze eisen moeten voldoen. Bekijk ons aanbod online.

Jaguar occasion kopen? Bekijk ons aanbod