Jaguar De Reefhorst
 

jaguar leeuwarden

 

Woont u in Leeuwarden en omgeving en bent u op zoek naar een officiële Jaguar dealer? Bij de Reefhorst bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé erkende Jaguar dealer in Friesland, Drenthe en Groningen. Graag verwelkomen wij u in onze prachtige showroom in Oudehaske. Samen gaan wij met onze experts op zoek naar de Jaguar die past bij uw wensen. Leer het chique Britse merk kennen door het kenmerkende luxe design en de nieuwste modellen. Heeft u een passend model Jaguar gevonden? Dan is het ook mogelijk om een proefrit te maken, zodat u zeker weet dat de Jaguar perfect op uw wensen aansluit. Bezoek onze showroom in Oudehaske en ervaar het zelf!

 

beschikbare jaguar modellen leeuwarden

 

Bij de Reefhorst zijn alle nieuwe modellen van het Britse merk Jaguar te bewonderen. Als officiële Jaguar dealer zijn wij trots op onze titel en de auto’s die bij ons in de showroom staan! Door de verschillende modellen die Jaguar aanbiedt zijn wij er zeker van dat u uw perfecte Jaguar kunt vinden. Zo is de Jaguar F-PACE een Jaguar geschikt voor u, maar ook uw familie. Een SUV geschikt voor het hele gezin! Bent u meer op zoek naar een Jaguar geschikt voor het dagelijks gebruiksgemak? Dan zal de E-PACE u bevallen. Deze SUV is compacter qua formaat en daardoor perfect voor de dagelijkse autoritten. Bent u meer fan van de luxueuze sportwagens die Jaguar aanbiedt? Dan is het F-TYPE een geschikte keus voor u. Toch op zoek naar een duurzamere Jaguar? De Jaguar I-PACE is de eerste volledige elektrische SUV die Jaguar aanbiedt, waardoor u milieubewust duizenden kilometers kunt afleggen. Voor een volledig overzicht van Jaguar modellen, kunt u de modellenpagina bekijken. Voor meer specificaties verwijzen wij u door naar de pagina’s van de bewuste auto’s zelf.

 

Bekijk alle modellen

Proefrit jaguar leeuwarden

 

Wilt u ook de kwaliteit en souplesse van een Jaguar in het echt ervaren? Dit beleeft u het beste om zelf eens achter het stuur te kruipen! Bij de Reefhorst maken wij dit mogelijk door proefritten beschikbaar te stellen. Dit kan als u al een model in gedachten heeft, maar u kunt u ook laten verrassen door onze experts die voor u een geschikt model uitkiezen. Wij zorgen ervoor dat u een échte Jaguar ervaring beleeft. Zo verlaat u tevreden onze showroom. Kom eens langs in Oudehaske en ervaar het zelf!

 

Plan een proefrit