Jaguar De Reefhorst
 

Jaguar PHEV

 

Bent u van plan om een Jaguar PHEV aan te schaffen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in hartje Oudehaske. De Reefhorst is de officiële Jaguar dealer van Friesland, Drenthe en Overijssel. Wilt u meer weten over de Jaguar PHEV? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten informeren u graag over de Jaguar PHEV. 

Bezoek onze showroom

 

Jaguar PHEv: Een unieke combinatie

De Jaguar PHEV biedt het beste van twee werelden. Een unieke combinatie tussen een elektromotor en een benzinemotor. De overschakeling van de motoren is naadloos, zodat u geniet van elke rit. Welke van de twee motoren u gebruikt, dat is aan u. De actieradius van de Jaguar PHEV is gemiddeld 55 km en is daarom ideaal voor woon-werk verkeer. Waarbij de benzinemotor weer meer geschikt is voor langere ritten.

Openbare laadgelegenheden zijn nog steeds aan het groeien, dit maakt het opladen buitenshuis gemakkelijk. Met de thuislader kan de Jaguar PHEV thuis gemakkelijk worden opgeladen. 7 kW AC-thuisladers kunnen in minimaal 1 uur en 24 minuten van 0-80% laden.

De thuisladers zijn ontworpen door Eneco eMobility en zijn te gebruiken onder alle weersomstandigheden.

Bekijk het aanbod hier

de reefhorst: uw jaguar PHEV modellen

Bekijk hier de Jaguar PHEV modellen die beschikbaar zijn bij De Reefhorst.

Jaguar F-pace PHEV
Een actieradius tot 53 kilometer.
De F-PACE P400e PHEV is beschikbaar vanaf € 76.335 of kies voor Financial Lease vanaf € 649 per maand*.

Bekijk hier de F-PACE PHEV 

 

Jaguar E-PACE PHEV
Een actieradius tot 55 kilometer
De E-PACE P300e PHEV is beschikbaar vanaf € 61.538 of kies voor Financial Lease vanaf € 519 per maand*.

Bekijk hier de E-PACE PHEV

 

 

Bent u klaar om de stap te zetten naar uw Jaguar PHEV? Dan bent u bij de Reefhorst aan het juiste adres. Bij de Reefhorst zijn wij trots dat wij uw officiële Jaguar dealer zijn! Wanneer u onze showroom bezoekt, komt het prachtige landschap u tegemoet.

Benieuwd naar onze voorraad? Wij zijn ook te bereiken via 0513 413020 of info@reefhorst.nl. Of u nou een PHEV of een ander model op het oog heeft. 

Bij de Reefhorst helpen we u en vertellen we u alles over het desbetreffende model.

 

Plan een proefrit