Jaguar De Reefhorst
 

jaguar specialist friesland

 

De Reefhorst is de Jaguar specialist in de omgeving van Friesland. Daar vindt u alle Britse modellen onder één dak. Op zoek naar een spiksplinternieuwe Jaguar of een occasion? De Reefhorst helpt u bij de keuze van een model dat perfect bij u past. Leer het chique Britse merk kennen door het kenmerkende luxe design en de nieuwste modellen. Heeft u een passend model Jaguar gevonden? Dan is het ook mogelijk om een proefrit te maken, zodat u zeker weet dat de Jaguar perfect op uw wensen aansluit. Bezoek onze showroom in Oudehaske en ervaar het zelf!

 

Meer over de Reefhorst

 

aanbod jaguar specialist friesland

 

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende Jaguars. U heeft de keuze tussen nieuwe, Approved en gebruikte modellen. Heeft u een groot gezin of de voorkeur voor een SUV die geschikt is voor dagelijks gemak en een ideale familieauto is? Dan is de F-PACE hét model voor u. De F-TYPE daarentegen is een stoere sportwagen die menig Jaguar fan het hart sneller laat kloppen. Liever een duurzamer model? Daarvoor hebben we de I-PACE: de eerste volledig elektrische SUV van dit Britse merk. Een model dat al vele prijzen in de wacht heeft gesleept. Bent u benieuwd naar de andere modellen die de Reefhorst te bieden heeft? Bekijk onze modellenpagina. U ziet per pagina de specificaties per type Jaguar.

 

Bekijk ons aanbod

de reefhorst: jaguar specialist in friesland

 

Enthousiast geworden van de modellen van Jaguar? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Oudehaske (nabij Heerenveen) om de modellen van dichtbij te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefrit in te plannen. Kruip zelf achter het stuur en ervaar de beleving die het rijden in een Jaguar u biedt. Via onze website is het makkelijk om een proefrit in te plannen. Wij zijn ook te bereiken via 0513 413020 of info@reefhorst.nl. Of u nou een occasion of een nieuw model op het oog heeft. Bij de Reefhorst helpen we u en vertellen we u alles over het desbetreffende model.

Tot snel in Oudehaske!

 

Bezoek onze showroom