Jaguar De Reefhorst
 

Tweedehands Jaguar friesland

 

 

Bent u woonachtig in Friesland en bent u op zoek naar een tweedehands Jaguar in Friesland? Dan bent u bij de Reefhorst aan het juiste adres. De Reefhorst is dé officiële Jaguar dealer van Friesland. In onze mooie showroom vindt u zowel nieuwe als tweedehands Jaguars. Bezoek onze showroom in Oudehaske en laat u informeren door ons deskundige specialisten.

 

Bezoek onze showroom

 

soorten tweedehands jaguars friesland

 

Bij de Reefhorst in Friesland bieden wij twee soorten tweedehands Jaguars aan. Wij hebben namelijk tweedehands Jaguars mét en zonder het Approved Keurmerk. Wanneer een Jaguar het Approved keurmerk heeft ontvangen, betekent dit dat de auto aan 165 strenge eisen voldoet. Wat die eisen zijn? De auto mag niet meer dan 60 maanden oud zijn en mag maximaal 125.000 kilometer op de teller hebben staan. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw Approved Jaguar zo goed als nieuw is.

Daarnaast bieden wij ook Jaguars zonder het Approved keurmerk aan. Deze Jaguars voldoen niet aan al de 165 strenge eisen van het Approved keurmerk. Echter vinden wij het bij de Reefhorst erg belangrijk dat u een echte Jaguar ervaring heeft, vol met comfort, kwaliteit en luxe. Hierdoor stellen we ook voor de tweedehands Jaguars in Friesland eisen op, zodat we de Jaguar ervaring kunnen waarborgen.

 

Bekijk ons aanbod hier

modellen tweedehands jaguars

 

De Reefhorst heeft verschillende tweedehands Jaguars in Friesland op voorraad staan. Momenteel bestaat onze voorraad uit de volgende modellen:
-        Jaguar E-Pace

-        Jaguar F-Pace

-        Jaguar F-type

-        Jaguar I-pace

-        Jaguar XE

-        Jaguar XF

Heeft u al voorkeur voor een model? Plan dan direct een proefrit in en ervaar hoe het is om achter het stuur van uw favoriete Jaguar te stappen.

Plan een proefrit in