Jaguar De Reefhorst
 

tweedehands jaguar leeuwarden

   

 

Woont u in Leeuwarden of omgeving en bent u van plan een tweedehands Jaguar aan te schaffen? Dan bent u bij de Reefhorst aan het juiste adres. Wij zijn de officiële Jaguar dealer van Friesland, Drenthe en Groningen met tweedehandse modellen voor extra scherpe prijzen. Van een sportieve F-type tot elektrische I-PACE: u vindt ze bij ons allemaal onder één dak. Als u de Britse auto’s liever in het echt wilt bewonderen, bent u van harte welkom in onze mooie showroom. U vindt onze adresgegevens op onze contactpagina. Kom een langs in Oudehaske en laat u verrassen.

 

tweedehands jaguar modellen in leeuwarden

 

Bij de Reefhorst zijn alle nieuwe modellen van het Britse merk Jaguar te bewonderen. Als officiële Jaguar dealer zijn wij trots op onze titel en de auto’s in onze recentelijk vernieuwde showroom! Door de verschillende modellen die Jaguar aanbiedt, zijn wij er zeker van dat u uw perfecte Jaguar kunt vinden. 

Heeft u een groot gezin of de voorkeur voor een SUV? Dan is de F-PACE hét model voor u. De F-TYPE daarentegen is een stoere sportwagen die menig Jaguar fan het hart sneller laat kloppen. Liever een duurzamere auto? Kies dan voor de I-PACE: de eerste volledig elektrische SUV. Bij tweedehands Jaguar modellen in Leeuwarden heeft de keuze tussen Approved en standaard occasions. Het Approved label krijgen auto’s die zijn getest op 165 punten en uitblinken in kwaliteit.

Wist u dat ons aanbod occasions ook online te bekijken is? Klik op de onderstaande button voor de voorraad.

 

Bekijk alle occasions online

tweedehands jaguar kopen bij de reefhorst

 

Wij geloven dat het draait om het gevoel dat u bij een auto krijgt. Of herinneringen die u sprakeloos maken. Als er iets is wat de Reefhorst kenmerkt, is dat we lekker gewoon zijn gebleven en onze klanten goed kennen. Vanaf het moment dat u binnenstapt zijn we betrokken en nemen we u mee door een divers aanbod aan Britse merken.

Wanneer u de echte Jaguar ervaring wilt beleven, raden wij u aan om zelf achter het stuur te kruipen. Alleen op deze manier ervaart u de kwaliteit en finesse van een Jaguar. Kom bij ons langs, maak kennis met de modellen en de vele voordelen waar u van kan genieten bij de aanschaf van een tweedehands Jaguar. Heeft u al een bepaald model in gedachten? U bent van harte welkom voor het maken van een vrijblijvende proefrit.

  

Plan een proefrit in